Kattotyöt

Katon pesu, maalaus sekä erilaiset suojakäsittelyt ja tarvittaessa kattoremontti pitävät katon kunnossa ja talon kuivana ja terveenä. Katon kunto on yksi tärkeimmistä koko kiinteistön arvoon vaikuttavista tekijöistä!

Me Kattoketut hoidamme kaikki kattotyöt. Tunnemme tiilikatot ja peltikatot. Katon materiaalista riippumatta kannattaa pyytää ammattilainen tarkastamaan ja huoltamaan katto säännöllisesti. Selvitämme katon kunnon ja remonttitarpeen ja autamme suunnittelemaan tarvittavat huoltotyöt ja korjaukset. Saat meiltä kattavan ja selkeän tarjouksen kaikista kattotöistä.

 

Kattoketut pitää kiinteistöjen katot kunnossa

  • Kattoremontit (peltikatot, huopakatot ja tiilikatot)
  • Kattojen pesut, suojakäsittelyt ja maalaukset
  • Rännien ja syöksyputkien asennukset, vaihdot ja korjaukset
  • Kattoturvatuotteet: tikkaat, kulkusillat, lumiesteet

 

>> Pyydä maksuton arvio kattosi kunnosta!

 

Tarvitaanko kattoremontti vai riittääkö huolto?

Laadukkailla materiaaleilla rakennettu katto ja oikein asennettu vesikatto kestää vuosikymmeniä.

Kattoremonttia voi lykätä katon huolellisella hoidolla: kun katto pidetään puhtaana sammalesta ja liasta ja suojakäsitellään, pinnoitetaan ja maalataan tarvittaessa, katolle saadaan lisää elinikää. Ammattilainen myös huomaa huollon yhteydessä pienet viat, jotka on syytä korjata nopeasti.

Ennen kattoremontin tilaamista kannattaa pyytää ammattilaisen arvio katon kunnosta. Kattoketuilta saat maksuttoman kuntoarvion katostasi.

>> Kutsu Kattoketut katollesi!

 

Kattoremontti kannattaa jättää ammattilaiselle

Kun kattoremontti on edessä, se kannattaa tehdä ajoissa. Näin selvitään vesikatteen vaihdolla, eikä katon rakenteita tarvitse uusia.

Kattoremontti vaatii erikoisosaamista, ja sen toteuttaminen kannattaa jättää ammattilaiselle.

Kattoketut suunnittelee ja toteuttaa kattoremontit yhteistyökumppanien laadukkailla tuotteilla – tinkimättömän ammattitaitoisesti ja vuosien kokemuksella. Autamme ja neuvomme mielellämme kattotuotteiden valinnassa!

>> Lue lisää peltikatoista

>> Ota yhteyttä!

 

Kattoturvatuotteet ja turvallinen katto

Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolla liikkuminen on turvallista. Rakennusmääräysten mukaan rakennuksen omistajan on huolehdittava turvallisista tikkaista ja mahdollisista kattosilloista. Lumiesteet estävät lumen hallitsemattoman putoamisen katolta esimerkiksi ovien ja kulkuväylien yläpuolella.

Ovatko kattosi turvatuotteet ajan tasalla?

>> Ota yhteyttä!